Vivaldi Lakópark Gárdony | Átrium Residence Lakópark - Gárdony - Ujotthon.Hu

Keresésednek megfelelő új ingatlanokról e-mailben értesítést küldünk Neked! KÉREM Közvetítői segítség Jelentkezz be, hogy el tudd menteni a kedvenc hirdetéseid vagy keresésed! Klikk ide! Hasonló keresések Gárdony városrészei Környékbeli települések Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Gárdony házait (családi házak, sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Az portálján mindig megtalálhatja Gárdony aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Gárdony közintézményei: 1 általános iskola, 1 gimnázium, 1 óvoda, 2 orvosi rendelő.

Eladó tégla lakás - Gárdony, Fejér megye #32108382

  1. Amerikai lakókocsi eladó potencianövelés
  2. Dunaújváros eurofamily nyitvatartás pécs
  3. T mobile internet optika
  4. Használt elektromos motor 3

Új építésű lakóházak várják tulajdonosaikat Agárd közkedvelt városrészén. A leendő lakók többféle látványterv közül választhatnak, a kivitelezők természetesen az egyéni igényeket figyelembe veszik. A különböző lakás típusokban a tervek szerint elhelyezkedik egy kényelmes méretű amerikai konyhás nappali, kettő három vagy akár négy szoba, kettő fürdő, valamint gépkocsibeálló vagy garázs is választható hozzá. A modern igényeknek megfelelő, esztétikus, tágas terekkel rendelkező, napfényes házakban a hűtés- fűtés hőszivattyús rendszerrel történik - legmodernebb anyagok felhasználásával épül - 300–450 nm-es telken, 116-160 nm lakóház alakítható ki - megújuló energia - az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan karnyújtásnyira elérhető vásrosközpnt Egyéb információval kapcsolatban hívjon bizalommal. Bővebb tájékoztatást az Openhouse székesfehérvári irodájában előre egyeztetett időpontban tudunk adni. Hitelre lenne szüksége? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézésben nyújt segítséget!

Eladó lakások Agárd (Gárdony) - ingatlan.com

millió Ft - Millió forintban add meg az összeget Esetleges építmény területe (m²): Akadálymentesített: mindegy igen Légkondicionáló: mindegy van Kertkapcsolatos: mindegy igen Panelprogram: mindegy részt vett Gépesített: mindegy igen Kisállat: mindegy hozható Dohányzás: mindegy megengedett Városrészek betöltése... Hogy tetszik az

Lakások száma: 30 db Szobák száma: 1-4 db Ár: 34, 9-70, 28 millió Ft Alapterület: 36-73 m 2 Leírás Az épületről Csak a kiváló minőségű anyagok kerülnek felhasználásra annak érdekében, hogy a piacon elérhető legmagasabb színvonalat szolgáltassák a vevők számára. Az épület föld alatti szintjén vasbeton vázszerkezet van redőző falakkal, amelyet kettős vízszigetelő réteggel terveztek. A földszint, az első emelet és a tetőtér falai ThermoBlock passzív ház tanúsítvánnyal készültek, 20 cm hőszigetelő réteggel, a födémek monolit vasbetonból. A földszinten és az első emeleten található apartmanok belső válaszfalai Albagipszből készülnek (olasz építőanyag), amelyek robosztusságot és magas szintű zajszigetelést biztosítanak, míg a tetőtér belső falai, az előírásoknak megfelelően négy réteg könnyű gipszkartonfalból készülnek. Végül, a tetőszerkezet fagerendákból készül, amelyeket BRAMAC tetőcserepek és fémlemezek borítanak. A környékről Az épület a gárdonyi félszigeten helyezkedik a festői és elbűvölő Gárdonyban, mely sétálva könnyedén elérhető minden bevásárló-és vendéglátó egység, amely a kényelmet szolgálja (Spar, penny Market, Aldi, Lidl, DM, bankfiókok, éttermek, kávézók).

Vivaldi lakópark gardony

A lakások m² árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk. info Lépj kapcsolatba a hirdetővel Arányi Dusty Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra Raiffeisen Személyi Kölcsön 31 101 Ft/hó THM: 9, 80% Érdekel Jogi tudnivalók CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 31 562 Ft/hó THM: 10, 01% Cofidis Fapados Kölcsön 34 879 Ft/hó THM: 14, 90% További ajánlatok arrow_right_alt A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az Zrt. hitelkalkulátora, a, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet Promóció

- Környezettudatos központi hőszivattyús hűtés-fűtés, egyedi mérőkkel és elektromos radiátorokkal.

Átrium Residence Lakópark - Gárdony - UJOTTHON.HU

A vonatállomásról(10 perc sétával elérhető az épülettől) minden fél órában indul vonat Székesfehérvárra (20 perces menetidővel) és Budapest központjába (35 perces menetidővel). Továbbá a Velencei-tó közelében számos kulturális és szabadidős látnivaló található: a Velencei Korzó és Strand, Pákozd-Sukorói arborétum és vadaspark illetve a Katonai emlékpark, a Bence-hegyi kilátó, a nemrég kiépült bicikli út a tó körül, akárcsak a számos nyári és téli sportolási lehetőség (szörf, vízisíelés, evezés, kajakozás, lézerharc és paintball pálya, stb. ) és fesztiválok (Pálinka fesztivál, EFOTT zenei fesztivál). Az előnyök - Egyedi, természetközeli lokáció - Sétálva könnyedén elérhető minden bevásárló-és vendéglátó egység, amely a kényelmet szolgálja (szupermarketek, bankfiók, éttermek, kávézók). - Téli és nyári látnivalók a Velencei-tó körül (Velencei Korzó és Strand, Katonai emlékpark, Pákozd-Sukorói arborétum, fesztiválok) - Székesfehérvár gyorsan megközelíthető vonattal, vagy autópályán (20 perc), akárcsak Budapest 35 perc alatt.

A legmagasabb színvonalon tervezve A LAKÁSOK FELSZERELTSÉGE ÉS KÜLÖNLEGES JELLEMZŐI 06 Hírek & aktualitások A Gárdonytól hozzávetőlegesen 20 km-re található, vonattal könnyen megközelíthető Székesfehérvár (melynek neve a latin Alba Regiain elnevezésből ered) Magyarország kilencedik legnagyobb, mintegy százezer lakóval rendelkező városa, amely egyben megyeszékhely is. A Velence Spa termál- és élményfürdő a Velencei-tó egyik legszebb részén található, amely pihenősarkokkal, gyógyvizes medencékkel, valamint termálvizes kezelésekkel várja a látogatókat. A nyak- és hátmasszírozó vízsugarak, a jakuzzi, illetve a hydro-masszázs ágyak terápiás szolgáltatások széles választékát kínálják. A "Balaton kistestvére"-ként ismert Velencei tó, amely Magyarország második legnagyobb természetes tava nem csak a helyiek kedvelt úticélja, hanem egyben az ország egyik legnagyszerűbb környéke kerékpározáshoz. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Csapatunk tagjai készséggel állnak rendelkezésre kérdéseinek megválaszolásában.

August 3, 2022